Glazen dildo met blauwe spiraal Bekijk groter

Glazen dildo met dunne blauwe spiraal

Nieuw product

Dildo van breuk zeker transparant glas gecombineerd met een slingerende blauwe spiraal

Meer details

Voorraad

23,95 € incl. btw

Productspecificatie

Verpakkingsmaat250 mm x 90 mm x 60 mm
Gewicht0,30 kg
MateriaalGlas
GlijmiddelWater en Siliconenbasis
Lengte18 Cm
DiameterØ 2,5 - 3,5 Cm

Meer informatie

Dildo van breuk zeker transparant glas gecombineerd met slingerende blauw kleurige spiraal. Vervaardigt van hoogwaardig hypoallergeen handgemaakt kwaliteits-glas. Afwasmachine veilig en vrijwel onverwoestbaar. Kan aangenaam worden verwarmd of gekoeld worden door middel van warm of koud water.

Wanneer je een koude glazen dildo gebruikt, trekt je vagina samen waardoor een zeer intens gevoel ontstaat, die je zal doen sidderen van genot. Een dildo koud maken doe je door hem in koud water, in de koelkast of in het vriesvak te leggen. Een warme glazen dildo voelt comfortabel aan en omdat de bloedvaten verwijden zal de doorbloeding in vagina of anus gestimuleerd en verbeterd worden. Dit geeft een prettig en opwindend gevoel. Je kunt een glazen dildo eenvoudig verwarmen met lauw of warm water of door hem even in de magnetron op te warmen. Het glas zal de koude of warme temperatuur redelijk lang vast blijven houden.

Waarschuwing: Wees altijd voorzichtig en controleer de temperatuur alvorens je hem vaginaal of anaal gaat gebruiken. Pas altijd op je eigen veiligheid en die van je partner. Let op! Het gebruik van een glazen dildo is veilig. Wanneer je een glazen dildo laat vallen op een harde ondergrond bestaat de kans, hoe stevig het materiaal ook is, dat de dildo beschadigt. Gebruik nooit een dildo die beschadigd is!

Bij het gebruik van een glazen dildo heb je meestal minder glijmiddel nodig. Je kunt alle soorten glijmiddel gebruiken. Het materiaal is hard en niet poreus waardoor het zeer eenvoudig, hygiënisch te reinigen is.

Accessoires