Satisfyer Pro Penguin next generation

Satisfyer pro Penguin next generation

Power: Oplaadbaar

Meer details

Voorraad

59,95 € incl. btw

Productspecificatie

Verpakkingsmaat160 mm x 75 mm x 75 mm
Afmeting10,5 cm x 4 cm
MateriaalSilicone
CE-keurmerkJa
Lengte12.5 Cm
PowerUSB

Meer informatie

De Satisfyer Pro Penguin next generation bezorgt u door de nieuw ontwikkelde technologie sneller meerdere en intensere orgasmes. Met zijn intensieve drukgolven en tintelende trillingen biedt de Satisfyer Pro Penguin touch-free stimulatie en maakt het mogelijk om meerdere en intensere orgasmes te ervaren binnen enkele minuten.

Dit nieuwe must-have product is geheel waterdicht dus het kan gemakkelijk worden gebruikt in de douche, het bad of in de hot-tub voor nog meer plezier.

In tegenstelling tot vergelijkbare producten onderscheid de Satisfyer Pro Penguin zich niet alleen met zijn waterdichte ontwerp, maar ook door de stille werking. Er kan geen water, smeermiddel of andere vloeistof het apparaat binnendringen waardoor het 100% hygiënisch en veilig is te gebruiken.

De siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, vervangen of gereinigd. De Satisfyer Pro Penguin heeft 11 programma’s en is oplaadbaar middels de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel. Vanwege de buitengewone vorm en het luxueuze Roze ontwerp is het een product dat past bij de moderne lifestyle van de vrouw.

  • Touch-free stimulatie van de clitoris
  • Pressure wave stimulatie
  • Oplaadbaar
  • Magnetische USB-oplaadkabel meegeleverd
  • Lithium ion batterij
  • Makkelijk schoon te maken
  • Waterbestendig
  • Body-safe siliconen
  • 11 programma's
  • Verwisselbare kop

 

INSTRUCTIES
Door op de kleine knop aan de onderkant te drukken wordt de Satisfyer Pro Penguin next genaration geactiveerd in de laagste massage setting. Plaats de silicone kop op de clitoris. Zodra de ideale positie is gevonden behoeft de toy geen verdere beweging. De vibratie-intensiteit kan worden verhoogd door de grotere, ovale knop. Elke keer dat u op de knop drukt, zal de intensiteit toenemen met één niveau. De Satisfyer Pro Penguin heeft 11 programma's. De intensiteit kan geleidelijk weer worden verminderd door de grotere, ovale knop. De LED op het bedieningspaneel blijft branden terwijl de toy in gebruik is. Door op de kleine knop te drukken wordt het toestel uitgeschakeld. De Satisfyer Pro Penguin mag alleen worden gebruikt met een glijmiddel op waterbasis.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Satisfyer Pro Penguin next generation

Satisfyer Pro Penguin next generation

Satisfyer pro Penguin next generation

Power: Oplaadbaar

Accessoires